hits

våkne opp til å være millioner..

Hva hadde du gjort hvis du plutslig fant du var blitt millionær??

Det skjedde meg. Jeg våkna opp til å være millionær. Bare den tanken å vite at man har så man klarer seg og vel så det er magsik. Og jeg vet hva jeg snakker om. 

Jeg har nå kvittet meg med all gjeld.Bare det er jo en helt sinnsyk følelse.  

Jeg har virkelig tatt på meg spanderbuksene for å si det slik. Jeg og min mann har nå gitt bort alle klærne våres til en veledig organisasjon. Så har vi kjøpt oss alt nytt.  En surrealistisk tanke som ble satt i verk. Jeg ville også være generøs med mine barn.Så jeg har nå betalt bil lappen for mine og hans barn. Yngste mann hos meg får i tillegg bil av meg. Utrolig godt å kunne hjelpe ungdommene når man vet at de trenger det og setter så utrolig stor pris på det.

Livet har plutslig fått en helt ny betydning for oss,da vi ikke lenger trenger å tenke økonomi. Vi har faktisk frihet til å gjøre sånn ca akkurat det vi har lyst til .

 

Vet ikke om dere husker at jeg snakket om å reise på julemarked?  Vi bestemte oss for København .Så da blir vi der i en uke og kommer hjem til jul . Gleder meg i hjel til å kose oss sammen:-)

jeg smiler ekstra mye om dagen for en anne grunn også.Men den hemmeligheten er min ennå en liten stund til :men forteller mer om det senere.

klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar